sobota 25. května 2013

9 Technika a hravost

Od pondělka jsem ve volných chvílích nedělala lautr nic, jen četla, četla, korálkovala a zase četla. A plánovala další dovolenou. Výborně jsem si odpočinula, i když dneska už mě fyzická neaktivita začala trochu nudit. Tak jsem vytáhla kolo a jela protočit nohy. Kolu se teď chystám věnovat mnohem víc času, stejně tak bruslím (pokud tomu počasí bude přát) a taky posilovna se dočká pravidelných návštěv. Technika a hravost, na to se teď těsím nejvíc. Oproti polykání kilometrů a náročných intervalů to bude příjemná změna. 

Dneska jsem zvládla jen lehkých 30 kilometrů převážně lesem, sjela si několik technických sjezdů, funěla do prudkých kopců, vyplašila dva zajíce a jednu srnku, obdivovala rozkvetlé blatouchy, překodrcala koleje vyjeté traktory na přilehlých pastvinách a pohladila si pár koní. Pohodová vyjížďka. Zítra mi snad počasí dovolí vyrazit na brusle. 


Pěknou sobotu vám všem!

9 komentářů:

  1. Takovou pohodu bych taky potrebovala, ne se porad mordovat se zapocty, zkouskami a blbou naladou.. :) Budu si muset zkusit zaridit lepsi naladu, protoze bez energie a usmevu se dela vsechno stokrat hur :)

    Preju pekne pocasi na brusleni ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Cosmosko! Mě vždycky nakopne příroda. Ať už tam jdu s blbou nebo dobrou náladou, domů se vracívám v mnohem lepším rozpoložení. Držím palce se zápočty a zkouškami!

      Vymazat
    2. Priroda je uzasnej nakopavac :) Nam se tu ted zblaznila a cerne mraky se meni na tmavomodre a do toho stejne nemuzu vystrcit nos z bytu :) Ale uz se aspon jeden den klidu blizi a hodlam ho vyuzit prave nejakou navstevou prirody :))

      Moc dekuju za drzeni palcu, bude to potreba :)

      Vymazat
    3. Ať se daří a počasí ať se umoudří. Dobře dotankuj někde v zeleni :)

      Vymazat
  2. Nádhera. Taky nemůžu slézt z kola :) Spíš závidím to bruslení, já bohužel brusle mám, ale chybí jaksi ten prostor :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prostor je zapotřebí. Mě dokážou otrávit davy lidí na stezkách, na bruslích je prostě hodně místa zapotřebí. U nás je naštěstí volno a s ojedinělými cyklisty nebo jezdci na koních se vždycky vyhneme. V jižních Čechách směr Stožec taky nebyl problém, ale povrch není místy nic moc. Nevím, jak to tam vypadá teď...

      Vymazat
  3. Máš pěkné kolo :) Už se těším, až na kole taky vyjedu, ale s momentálním počasím to moc brzo nebude..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, jezdí jak drak. S počasím je to spíš na kajak nebo někde přímo na ponorku, jak tak koukám...

      Vymazat
  4. Krásně napsáno! Váš blog miluji!! K cyklistice jsem se vrátila asi po dvou letech a moc jsem si to oblíbila. Je to příjemný relax a sport dohromady. Letos k Vánocům mám od manžela pod stromeček slíbenou pěknou cyklistickou výbavu, včetně GPSky, která nejen, že počítá najeté kilometry, ale i kontroluje aktuální polohu kola. Už se moc těším, až budu moct na jaře zase vyrazit!

    OdpovědětVymazat

Děkuju za váš čas, který věnujete čtení článků a psaní komentářů!