úterý 26. února 2013

4 Nový přírůstek do domácí tělocvičny

Nedávno jsem si pořídila tyhlety lehoučké činky v holčičí barvě - za necelých 60 Kč, no nekupte to! Už jsem je seznámila s ostatním nářadím ve své domácí tělocvičně, nejvíc si tykají s gymnastickým/pilates míčem. To takhle zaujmu polohu vzpor ležmo s nohama na balónu, ruce svírají činky a jedu kliky s rotací a činkami v rukách. Taky cvik zvaný vrtule je chuťovka. 


A zatímco čtete tento post, skládám právě úvodní vstupní zkoušku v práci. Koncem týdne už (snad) budu mít všechny rozhodovací pravomoce, na které jako začátečník stačím (schvalování praxe a rekvalifikačních kurzů, hmotná podpora zaměstnavateli, některé EURES záležitosti, ...). Už příští týden mě čeká další školení (podmínky zaměstnávání tělesně a mentálně postižených) a obzory se otvírají šíř a dál. Jen to všechno strávit... A nezbláznit se z toho množství informací...

Pěkné pokračování pracovního týdne!

4 komentáře:

  1. V jakém oboru vlastně pracuješ? (Pokud to není tajemství? :)
    Takhle když čtu tvé články, tak si říkám, že asi personalistika?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dalo by se to tak nazvat. V ČR jsem v tomhle oboru nepracovala, takže nemám možnost srovnání pracovní náplně, ale styčné body se tam najdou.

      Vymazat
  2. Líbí se mi ta barvička :)) taková veselá, když už se s nima člověk tak namaká :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen mě napadlo, že v takových barvách nikde nevidím osmi, desetikilové činky. Ty jsou v černé. Má to snad něco znamenat? A to se nepovažuju za feministku.

      Vymazat

Děkuju za váš čas, který věnujete čtení článků a psaní komentářů!