středa 15. srpna 2012

5 Silikonový kartáček

Silikonový kartáček z ebay
Někdy na podzim loňského roku jsem si z ebay objednala tuhletu modrou blbinku na čištění pleti. Stála pár centů a osvědčila se mi už mnohokrát. Většinou tehdy, kdy jsem moc líná na peeling nebo na něj zkrátka nemám čas. Co si budem povídat, hladká pleť je pro minerální mejkap důležitý základ, protože jakákoli suchá místa nebo šupinky minerální mejkap spíš zvýrazní než zakryje. 

Měkké, ale pevné výstupky na spodní straně kůži pěkně promasírují a v kombinaci s pleťovým mýdlem ji důkladně vyčistí (zakončení do špičky je na záhyby okolo chřípí ideální). Jestli rády zkoušíte blbůstky z Asie, určitě vás osloví i tato. 

5 komentářů:

  1. Ahoj :) Nedávno jsem si koupila nějaký předražený chemický krém od Garnier (samozřejmě, že jsem žádné změny neregistrovala :D), ale součástí balení byl podobný kartáček :)
    Použáváš ho současně s nějakým krémem, nebo jen tak "nasucho"?:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj! :)

    Kartáček používám v kombinaci s čisticím gelem NutriBiotic (psala jsem o něm jinde na blogu). Namydlím obličej, smyju to "nejhorší", namydlím ještě jednou a kartáčkem vezmu i hlubší nečistoty. Krásně masíruje :) Opláchnu a namažu olejem. Pokud jsem jó na válečné stezce s černými tečkami, použiju před posledním krokem acylpyrinovou masku.

    U toho Garnieru měl kartáček funkci jakou?
    Měj se!
    L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, dejme tomu že stejnou, kvůli které ho máš ty :) Joo, špatně jsem se vlastně vyjádřila, není to krém, ale gel :) Já jak to moc nepoužívám, tak si občas nevybavím správný pojem :)
      Jinak NutriBiotic vyzkouším, když na něj někde narazím :) Já válčím s černými tečkami na nose :)

      Vymazat
  3. Hihihi, to vypadá vtipně :))) Po tom se kouknu. Mívala jsem takový hodně jemný kulatý kartáček, ten byl na obličej taky supr, ale kde je mu konec... ty nové jsou podstatně hrubší, ty bych nepoužívala. Ale tohle se mi fakt moc líbí :-D
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, je to taková maličkost, ale hezky a šetrně se tím masíruje obličej.

      Vymazat

Děkuju za váš čas, který věnujete čtení článků a psaní komentářů!