úterý 28. ledna 2014

2 Obrácená pyramida

Dlužím vám výsledky vašich pyramid, evidentně jsem byla až moc velká časová optimistka, když jsem si myslela, že článek stihnu dokončit ještě v neděli. Díky za pozitivní zpětnou vazbu, jsem ráda, že vás výzvy baví a nejsou fádní. 
 
Minulý týden jsme jedenáctiminutovou pyramidu odcvičily čtyři:  
 
Barbora se připojila ze zvědavosti, hledala nějaké cvičení, kterým by si rozšířila svoje workouty. Pyramidu zvládla s přehledem, změnila jen pořadí jednotlivých cviků (sed-leh, dřep, klik).
 

 Villette měla obavy, jestli cvičení zvládne, a až do deváté minuty se držela v limitu. U poslední série už měla trochu krizi, ale nakonec sebrala poslední zbytky sil a dojela to. Výsledný čas: 15 minut a 23 sekund. A pak si jen tak pro legraci ještě na minutu sedla ke zdi. Na fotce je doma pěstované aloe vera určené ke kosmetickým účelům. 

 
Jana vyfotila motiv svého oblíbeného trika na cvičení. Kromě poslední 11. minuty zvládla všechny cviky v limitu, střídala kliky na kolenou a s nataženýma nohama. Jako rozcvičení zařadila schody a švihadlo. 


Když jsem se s obrácenou pyramidou setkala poprvé, cvičili jsme kombinaci mrtvých tahů (ženy 50 kg, muži 60 kg) a angličáků. První minutu jsem byla celkem vyplesklá, protože hotovo bylo za deset vteřin a nevěřila jsem, že zbylých 50 sekund můžu relaxovat. S narůstajícím počtem minut a opakování už jsem byla vděčná za každou sekundu odpočinku navíc, a na začátku deváté minuty jsem supěla jak lokomotiva. Doteď si pyramidami zpestřuju cvičení v posilovně, někdy zařadím cviky s vlastní vahou, někdy komplexní cviky s olympijskou činkou.
 


Pravděpodobně vás zklamu, protože následující dva týdny výzvy publikovat nebudu, hlavně zdůvodu nepravidelného přístupu k internetu. Nechám vás tak trochu na holičkách a spoléhám na vaše schopnosti improvizace :)

2 komentáře:

Děkuju za váš čas, který věnujete čtení článků a psaní komentářů!