čtvrtek 31. ledna 2013

8 Zpátky doma


Tak, první školení mám za sebou. Vrátila jsem se domů o tři dny starší, nachlazená, ale navýsost spokojená. Doma na mě čekala dobrá večeře a horká koupel. Jak já jsem ráda, že toho svého muže (Muže!) mám! Stará se o mě naprosto neuvěřitelně.

Školení mě ujistilo v tom, že se poměrně dobře orientuju v základních zákonech a předpisech, s nimiž se nejčastěji dostaneme do kontaktu, a že nás domácký mentor výborně připravil. Parta o osmi lidech plus školitel byli neuvěřitelní, dlouho jsem se tak nenasmála. Ke konci už stačilo říct prakticky jen jedno jediné slovo a následovala salva smíchu. Byli jsme spolu od rána do večera, i volné chvíle patřily společným procházkám, povídání, večeřím. Zjistili jsme, že z osmi lidí tři pracujeme ve stejném fitness řetězci, takže řeč se stočila i na vybavení, nabídku aktivit, nakonec i na ceny, polohu ve městě atp.

Vzhledem k tomu, jsme všichni  čerstvě nastoupení nováčci, bylo i zajímavé poslechnout si něco o vzájemných dřívějších zaměstnáních – kromě pedagogů, s nimiž jsme zdrbli současnou ekonomickou situaci ve školství, mě hodně zaujalo vyprávění dřívějšího šéfa a logistického koordinátora Ikea v zahraničí – netušila jsem, že třeba taková Ikea v Rusku se mohla otevřít až po desetiletých štrapácích a vyřizování. Nebo že franchise se chystá rozšířit do Afriky a projednává se i Írán.
Za tři týdny se ve stejné sestavě uvidíme zase, pak se naše cesty rozdělí podle zaměření v zaměstnání a další školení už budeme absolvovat s kolegy-specialisty... 
Na dva tři dny si teď od cvičení odpočinu a pak se vrátím k započaté běžecké a posilovací přípravě. Letos bych toho chtěla hodně stihnout.

Pěkný den vám všem!

8 komentářů:

  1. Jako muže? :D Nebo jakože manžela? :D
    Normálně čtení tvých článků najednou dostalo úplně jiný rozměr, když vím "odkud vítr vane" :D
    Ještě by mě zajímalo, zda je tvůj chlap od nás nebo vás :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V jakém smyslu dostalo čtení jiný rozměr? :)
      Muž jako manžel a Muž s velkým "M". Nejlepší chlap pod sluncem. Ani tady od nás, ani tam od nás :)

      Vymazat
    2. Prostě si přestavím tu zasněženou krajinu, ve které běháš. Usměvavé tváře jaké znám z filmů (já vím, je to povrchní, ale je to tak) a mezi nimi naši krásnou holku, jak tam žije, jak se jí daří a jak tam trénuje :)
      Tak nechtěla bych, abys byla s chlapem, který by se neřadil do kategorie "nejlepší pod sluncem" :D - co s takovým? :D

      Vymazat
    3. To je pravda, co s takovým...
      Všude je chleba o dvou kůrkách, nikde to není ideální. Takže někdy se daří a někdy ne. Ale Tvoje představy jsou hezké ;)

      Vymazat
    4. Strašně se mi líbí tyhle severní země :o) často se mi líbí i jejich názory - na život, na politiku a na celkové myšlení lidí...
      Nehledě na to, že jsou tam nádherná i léta :)
      To tam teď máte docela tmu ne? :D

      Vymazat
    5. Mné to taky bylo sympaticke, prave proto jsem se sem prestehovala. Jj, je tu docela tma (i kdyz... mnohem lepsi nez pred mesicem), zato v lete mnohem svetleji nez v CR.

      Vymazat
  2. Tak hlavně, že to bylo přínosné i zábavné :) a jinak Tě můžu ujistit, že vlna nachlazení řádí i v ČR :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Málem víc zábavné než přínosné :) Přeju brzké uzdravení, pokud se Tě chytilo nachlazení!

      Vymazat

Děkuju za váš čas, který věnujete čtení článků a psaní komentářů!