sobota 20. října 2012

5 Co s sebou balím do posilovny

Do posilovny nejradši nosím pohodlné oblečení - tříčtvrťáky a obyčejné tričko nebo tílko. Ráda barvy sladím, když můžu :) Bohužel se neobejdu bez pevných, pohodlných bot. Nepropadla jsem trendům mít na každou aktivitu k tomu určenou obuv, takže do posilovny/aerobic/bodypump/step/kruhový kondiční trénink/afrotanec atd. nosím stejné boty. Většinou jsou to "vyřazené" běžecké boty (tzn. odsloužily si rok venkovního pohybu ve slotě i horku) a nechce se mi je kvůli zachovalému stavu vyhazovat, tak je většinou definitivně dorazím ve fitku. Na fotkách jsou jediné indoorové boty, do kterých jsem prozatím investovala (a po jejich dosloužení podobné nové už nekoupím). Střídám je s obnošenými běžeckými. 


Na nedávné dovolené jsem si zašla do tamní posilovny a do očí mě praštily pantofle dvou sportovců. Doteď jsem nepobrala, jak se v pantoflích nebo crocsech dá něco kvalitně odcvičit. Vždyť se v tom chodidlo nemůže pořádně opřít... To už bych snad radši cvičila naboso. No, ale třeba to tak některým vyhovuje... :)


Pak ještě nemůžu zapomenout na bezprstové rukavice a láhev na vodu, kterou jsem jako účastník loňského květnového půlmaratónu dostala. Rukavice jsem si pořídila před cca půlrokem a to z toho důvodu, že mě nebavilo pořád si sundávat snubní prstýnek. A taky mozoly začaly tvrdnout. Přešla jsem v posilovně na jiný typ tréninku (silový trojboj) a hodně cvičím s velkou činkou. S rukavicemi mám jistější úchop a vyhnu se škrábancům na prstýnku. Okolo lahve mívám navlečenou kapsičku (není na fotce) na klíče a mobil, ale ten ráda nechávám ve skříňce. 

Do tašky ještě přibaluju malý ručník a osušku a sprchový gel. Celoročně chodím v našem fitku do sauny a tam se rozmazluju bambusovým kartáčem a jojobovým olejem. V zimě zase budu chodit víc, je to výborný relax a kromě toho mi sauna hodně pomohla v prevenci proti nachlazení.



Užijte si sobotu! :)

5 komentářů:

  1. Mně se jako prevence proti nachlazení osvědčil běh venku, i když je zima. Stejně jako ty, mám jedny boty na vše. Jako studentka si nemůžu pořídit nijak velké vybavení, ale jsem spokojená.

    OdpovědětVymazat
  2. Pohyb venku celoročně taky dělá divy :)
    Myslím, že jedny boty na ven a jedny na dovnitř stačí. Když teda pominu trery na kolo/spinning, to se ráda zaklapnu. Ale zase v tomhle oboru závodím, tak jsem investovala.

    Měj se hezky a díky za komentář!

    OdpovědětVymazat

Děkuju za váš čas, který věnujete čtení článků a psaní komentářů!