středa 19. března 2014

4 Týden 12 (kliky)

Dnes už je středa, tudíž mám trochu skluz, přesto si myslím, že dvanáctá výzva by vás mohla bavit. Už jsme dřepovali, seděli u zdi, strávili celou jednu hodinu chůzí nebo během (nebo během a chůzí), odměřovali intervaly, stoupali do schodů, zkoušeli obrácenou pyramidu, otestovali variaci na tabatu a došlo i na žabáky. 

Tento týden by mě zajímalo, jestli jsou pokroky měřitelné ze dne na den a v krátkém časovém úseku: Budeme dělat kliky. Každý den až do úterý 25/3 2014 proveďte co nejvíc kliků na jeden zátah. A druhý den zas. A tak dál, celkem 5 dnů s maximem kliků na každý z nich. Na kolenou nebo klasickou variantu, není důležité (ale vyberte si jen jednu, kterou budete dodržovat). Zapisujte si průběžné výsledky a pak mi to všechno hezky v excelovské tabulce pošlete na norsk.skogis@gmail.com nejpozději do 25/3 2014 19.00 hod


Už teď se těším na vaše výkony! Nezapomeňte, že si nepoměřujeme pindíky navzájem, ale sledujeme vlastní pokroky. Počítejte samozřejmě s lehce namoženými svaly (na druhou stranu, je to jen pět dnů...)


Veselé klikování!

P.S.: Excel samozřejmě není potřeba...

4 komentáře:

  1. Zajímavé. Moje zkušenost je, že nejlepšího výkonu dosáhnu, když budu něco dělat do maxima každý den (nemám vyzkoušeno, jak dlouhá doba je nutná, nedělala jsem si poznámky, ale týden je rozhodně minimum, asi to byla delší doba), pak si dám den nebo dva pauzu a vrhnu se do činnosti znovu. Výkon po krátkém odpočinku bude nejlepší. K těm klikům - může se odpočívat? Tedy protáhnout se na chvíli do "střechy" (downward dog v józe, česky nevím a jsem líná to hledat) a pak pokračovat?

    OdpovědětVymazat
  2. Asi taky potřebuju poradit se standardizováním, mám tendenci po určitém počtu kliků udělat "střechu", jak píše konvička, třeba na dvě sekundy a pak pokračovat.. Mám to brát jako jeden zátah, nebo to už jeden zátah není? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkusíme to bez odpočinku, ne? ;)

      Konvička: Nedělám si iluze, že křivka půjde nahoru, spíš mě zajímá, nakolik se pokaždé kousneme a jestli vydržíme celých pět dnů (takže spíš otázka psychiky).

      Vymazat
    2. Jistě, jakkoli;) Nebo vlastně ne jakkoli, především s dobrou formou.

      Vymazat

Děkuju za váš čas, který věnujete čtení článků a psaní komentářů!