úterý 14. ledna 2014

5 Nakoupeno ve výprodejích

feelunique: Největší radost mi udělala asi cestovní verze Tangle Teezer a upřímně se těším, že s sebou na cestách nebudu muset tahat kartáč s kančími štětinami. Ještě tomuhle lesklému drobkovi ušiju nějakou pompadůrku, abych si ho nepoškrábala. 

alice&white: Mast od Herbfarmacy vyhraná v adventní soutěži mě neoslovila, jejich krém na ruce mi naopak přišel zajímavý. Akorát teda bude sloužit jako krém obličejový. Navíc jsem v balíku našla cestovní balení sprchového gelu od balance Me. Zdarma. 


Gekås: Štětce od Ecotools. Levné, recyklované, výhodný poměr výkon/cena. Štětce na rty jsem si měla raději koupit dva... Jeden na balzám a druhý na rtěnky. Jsem nadšená z ochranného vršku, štětce si momentálně vybírám i podle tohoto kritéria. Ty vysouvací nebo s vrškem mají navrch. A ten dřevěný hřeben - no není to jako za babičkovských časů? Na vlny ideální, zvlášť potom, co jsem svůj plastový hřeben zapomněla v hotelové koupelně v Oslu. Velké naděje vkládám do štětce na tvářenku. Starý od ELFu, za který jsem doteď nenašla důstojnou náhradu, mi neskutečně dral můj drahocenný tvářenkobronzer od Idunu. 

5 komentářů:

  1. Já se o novoročních slevách snažím nakupovat oblečení, i letos jsem něco málo pořídila. Krém na ruce jako krém na obličej? Jaké je jeho složení?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkopírováno: Aqua, *Aloe barbadensis (Aloe vera), *Helianthus annuus (Sunflower oil), *Macadamia tetraphylla (Macadamia nut oil), *Oenothera biennis (Evening primrose oil), sodium stearoyl lactylate (vegetable emulsifier), *Prunus armeniaca (Apricot kernel oil), *Stellaria media (Chickweed) extract, glycerine, glyceryl stearate (vegetable emulsifier), *Cera alba (Beeswax), cetyl alcohol (vegetable emulsifier), *Althaea officinalis (Marshmallow) extract, *ethanol (ethyl alcohol), tocopherol (Vitamin E oil), lactic acid, *Symphytum sp. (Comfrey), *Calendula officinalis, *Rosmarinus officinalis (Rosemary extract), *Lavendula angustifolia (Lavender essential oil), *Mentha piperita (Peppermint essential oil), *Litsea cubeba (May chang essential oil), phenoxyethanol, benzyl alcohol, potassium sorbate (Mild preservative system), *d-limonene, *geraniol, *linalool

      Oblečení jsem taky pořizovala, nejvíc sportovní. Teplejší běžecká bunda, vesta, čepice, nákrčník a kšiltovka na léto. V šatníku mám pořád kousky deset až patnáct let staré, které furt drží, nejmladší byla prozatím větrovka (5 let). Nechápu, z čeho to dělají, nosím to skoro celoročně, peru minimálně jednou dvakrát do měsíce a zvykla jsem si na všechno tak, že mi jednou bude líto to vyhodit.

      Vymazat
    2. Složení vypadá docela zajímavě, ať dobře slouží.

      Já mívám většinu oblečení docela dlouho, jenom teď poslední rok trochu obnovuju šatník. Ve sportovním oblečení bude nejmladším kouskům taky aspoň pět let. Snad jenom ponožky pořizuju častěji. Letos nebo příští rok mě asi čeká pořízení nových kalhot na běžky (v chladu i kolo a běh), vydržely dobře deset let a rozhodně jsem je nešetřila. Když si nějaké oblečení oblíbím, byla bych ráda, aby vydrželo navždy. Nebo abych mohla jít a koupit úplně to samé, nemusela nic pracně vybírat. Oblečení nakupuju nerada, nemám konfekční figuru.

      Vymazat
  2. Štětce Ecotools mám taky v plánu, moc se mi líbí. Možná bys mi mohla poradit, hledám štětec na tvářenku Bourjois, měl by být drsnější, aby s ním šla nabrat. Já mám doma jeden, který je sice krásně jemný, ale s B. si vůbec neporadí.
    Jinak já jsem si ve výprodeji pořídila svíčku Neom, zatím je na cestě za mnou... už dlouho jsem se na něco tak strašně moc netěšila!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak zrovna ten ELF Blush Brush by mohl splňovat Tvoje požadavky. Ecotools by Tě taky nemusel zklamat - je hebký, ale pevný, narozdíl od ELFu nedře povrch tvářenky.
      Úplně Tě s tím těšením chápu, sama se tetelím při pomyšlení na Kjaer Weiss, co zanedlouho bude moje!

      Vymazat

Děkuju za váš čas, který věnujete čtení článků a psaní komentářů!