středa 15. srpna 2012

2 Nádherný den

Je sice jen poledne a jak by pravila teta Kateřina - nechval dne před večerem - ale přesto: Už ráno se z mraků vylouply sluneční paprsky a dopoledne pokračovalo ve stejně pozitivním duchu. Protože moje pracovní morálka je opravdu vysoká a nasazení velké, očekávám totéž od studentů (a kolegů, chudáci :-)). 

A s humorem a zájmem o problematiku jde studium mnohem rychleji a práce odsýpá. Háček vězí ve schopnosti onen zájem ve studentech probudit. Na tomhle umění - umění nabudit, motivovat - pracuju jako pedagog soustavně. Chce to být tak trochu psycholog, odhadnout atmosféru ve skupině, vyčíhnout správný moment, kdy povolit a kdy přitvrdit. Mám svoji práci moc ráda... Hlavně všechny výzvy, které v sobě práce s lidmi a s jejich rozvojem skrývá. 

Jestli takhle bude den pokračovat i nadále, mám večer trenérskou licenci v kapse. Za pár hodin se rozhodne :)


Pěkný den!

2 komentáře:

  1. Co je tedy přesně tvým povoláním/zaměstnáním? Myslela jsem, že trenérku ve fitku děláš "jen" vedle, že to není to, co tě z hlavní části živí...
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, trenéřinu dělám ve svém volném čase. Ohledně povolání se mi nechce moc rozepisovat, ale snad postačí, že pracuju ve službách státu.

      Vymazat

Děkuju za váš čas, který věnujete čtení článků a psaní komentářů!