středa 14. května 2014

9 Právě jsem dostala pořádnou sodu.


Jedno kilo, abych byla přesnější. Na půlrok by mi mohla vystačit. 

9 komentářů:

  1. Heh, taky jsem si nedávno pořídila kilovku :D

    OdpovědětVymazat
  2. Dá se tahle metoda použít i na jemné vlasy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím že určitě. Švédky s jemnýma vlasama s tím problém nemají.

      Vymazat
  3. Ja vam nevim, mne to nejak nesedlo. Nekde udelali soudruzi z NDR chybu.Nepouzila jsem zadny kondicioner ani ocet a bylo to dost hrozny. Jako bych mela na vlasech zbytky, nejak ani nevim jak to popsat. Je fakt ze jsem kojila a do toho hokej v hormonech.Takovy krasny vlasy vlnity jsem mela. Beeee a jsou fuc. Zas mam svoje hrebiky. Jak jsem zvladla to nejak dat do kupy aby sli vlnky tam kam chci, tak se se mnou rozloucily.Zkusim jeste jednou a uvidime.Cikupka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten ocet je ale nutný, není to jen nějaký vylepšení. Srovná se tím ph a na těch vlasech to je znát. Já to teda sama nezkoušela, ale přesně s tímto mi volala ségra - dala jsem sodu, ocet ne, je to hnusný, co s tim. Od tý doby, co to dělá, jak se má (tj.umýt sodou a spláchnout roztokem octa), tak je z vlasů nadšená.

      Vymazat
    2. Jak pise Rena - ocet nebo jiny kysely roztok (citronova stava) je nutny kvuli pH, ktere je normalne mirne kysele, kdezto soda samotna je zasadita. Takze kysely oplach a jestli mas chut a cas, dej si pred umytim na ctvrt hodiny zabal. Jenom do delek. Treba z vejce a medu. Pak zabal lehce splachni vodou a umyj hlavu sodou a octem. Mne se takhle vlasy udrzi ciste a nadychane ctyri dny.

      Vymazat
    3. Holky dekuju dam vedet jak jsem dopadla cikupka

      Vymazat

Děkuju za váš čas, který věnujete čtení článků a psaní komentářů!