pondělí 3. června 2013

6 Bellápierre Cosmetics, kráva a litr mléka

Znáte to německé přísloví, že nemusíte kupovat celou krávu, když chcete jenom litr mlíka? Tak já jsem koupila celou krávu. Kvůli jednomu pudru. Vysvětlení je celku prosté - než se totiž rozhoupu a pro to mlíko si dojdu, už jsou na skladě jenom krávy. Naštěstí jsem i krávu koupila se 70% slevou a prodám ji na díly dál, takže mi nebude strašit doma. 

Ale dost s alegoriemi. Prostě jsem chtěla kompaktní pudr v odstínu Ivory, zaváhala a protože touha byla silnější, místo jednoho pudru mi nakonec doma přistala krabice se dvěma pudry, tvářenkou, bronzerem a třemi štětci.  

A to jsem prosím Bellapierre do minulého týdne ani neznala. No jo, když jednoho dojukají pozitivní recenze (ač sporadické) a vidina slevy (normální cena je hodně mimo můj kosmetický rozpočet), tak to pak vypadá.  





Sada v odstínu "fair" mi od pohledu i popisem přišla nejvhodnější. Na domovské stránce se píše, že sada obsahuje:
  • Ivory Mineral Foundation (4g).
  • Latte Mineral Foundation  (4g).
  • Mineral Blush in Desert Rose (4g).
  • Mineral Bronzer in Peony (4g).
  • All Over Powder Brush (or Foundation application).
  • Bella Pierre Angle Blush Brush.
  • Bella Pierre Concealer Brush.
  • Bella Pierre Instructional DVD.


Hlavně že mám ten pudr v Ivory. Odstínově bezchybný, perfektní pro moji bledší pleť se žlutavým (zlatavým?) nádechem. Pro některé by asi mohl být hodně žlutý, já jsem ráda, že někteří výrobci na nás žluťásky myslí a nechtějí nám podstrkovat neutrální, oranžové nebo olivové odstíny. Po jednom vyzkoušení nechci vyvozovat předčasné závěry ohledně trvanlivosti a vzhledu, s recenzí se proto ohlásím později. 

Latte bych si mohla schovat na letní časy, ale obávám se, že i kdybych přesídlila do tropů a bydlela tam po většinu roku, stejně by pořád byl moc tmavý. Noc nic, vyzkouším, zaexperimentuju v kombinaci se světlými makeupy a pravděpodobně (pro-)dám dál.


Hodně mě nadchla tvářenka a neutrální až pozitivní pocit mám z bronzeru. Neutrální proto, že bronzery nepoužívám a pozitivní proto, že odstín se mi moc líbí. Pro světlou pleť moc hezký teplý "mauve" odstín. Až na ty třpytky... Tvářenku Desert Rose, sytou růžovou s náběhem do hněda  a minimálním třpytem si nasyslím pro sebe, protože v akci vypadá víc než lichotivě. Na bronzer Peony se asi vykváknu a pošlu ho dál.  

Zdola a zprava: MMU Ivory, MMU Latte, bronzer Peony, tvářenka Desert Rose
Štětce jsem ani nevybalovala. Ty půjdou z domu hned, protože jiné než Idun nebo Real Techniques nechci. 

Celkový velice povrchní dojem? 

Bellapierre by mě na svoje výrobky asi nenalákali. Hlavně kvůli hodně vysoké ceně. Nevím, jestli je cena přemrštěná nebo odpovídá kvalitě, to se ukáže časem. Balení ovšem vypadá hodně exkluzivně a pigmentace všech čtyř výrobků při patlání na předloktí mě doslova zaskočila. Nečekala jsem, že se pudr a tvářenka budou nanášet tak lehce a přitom tak snadno na kůži ulpívat a barvit. Hodně se těším, až s pudrem a tvářenkou strávím celý den, zpotím se a zmoknu. Pak se ozvu s konečným verdiktem. 

Bellapierre můžete koupit na jejich domovské stránce nebo na beautybay.com.

6 komentářů:

  1. Ja si myslim, ze ta cena je opravdu premrstena, a ze za menší cenu se dají sehnat podobně kvalitní věci:) Ale design vypadá luxusně, s tím souhlasím:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kvalitativně se mi MMU zdá velice dobrý, ale jak říkáš, za plnou cenu by mě ani nenapadlo si ho koupit. Sepíšu v budoucnu srovnání s Lucy Minerals, Idun a Meow.

      Vymazat
  2. AHoj prosim prosim mam dotaz,dívala jsem se na tvou recenzi odbarvovače B4,prosímtě to jedno balení je na dvě použití,nebo si mám koupit dvě barvy?Díky,jinak krásný blog :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jedno balení mi vyšlo na jedno použití. Vlasy k lopatkám a husté. Dnes bych pro rovnoměrnější výsledek použila raději balení dvě.

      Vymazat
  3. Já furt koukám po Bare Minerals Starter Kit, hodně mě láká, ale pořád váhám :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak BM mě nikdy moc nezajímal. Obsahuje bismut a prý je hodně lesklý, to bych v létě házela prasátka... Když tak se poděl o zkušenosti, jestli se pro něj rozhodneš.

      Vymazat

Děkuju za váš čas, který věnujete čtení článků a psaní komentářů!