pátek 19. října 2012

0 Malá svačina a jde se běhat

Přeju pěkný páteční večer!

Po perném dni jsem zpátky doma. Popíjím svoje smoothie z banánu a ovesného mléka a chystám se na večerní běhání. Dnes jsou na programu fartleky. 



Odpoledne jsem opět strávila v posilovně. Dnes moji pomoc potřeboval cca 15-letý mládenec, který je zvyklý se pravidelně hýbat a potřeboval posilovací program pro celé tělo. Lekci jsme zahájili rozehřátím na pár strojích a vrhli se na jednotlivé cviky. Soustředili jsme se na velké svalové skupiny (záda, nohy, trup). Tentokrát jsem nerozepisovala splitovaný trénink - mládenec je přece jen ještě poměrně mladý a chce vyvážený trénink a pestrost. Proto jsme se dohodli na komplexních cvicích - 3 stroje/činky pro každou svalovou skupinu. Břicho a bederní svaly přišly na konec, stejně tak tipy k TRX, který chtěl vyzkoušet. 

Lekce byla opravdu zábavná, i díky tomu, že jsem mohla zodpovídat otázky, se kterými vyrukoval během každého cviku. Jen tak se nevidí, že by takhle mladý člověk přemýšlel o preciznosti a technice. Bylo vídět, že ho pohyb baví a že se chce zlepšovat. Pak už následoval jen krátký rozhovor s jeho tátou na samý závěr (mládež pod 16 let u nás smí trénovat jen s dospělým doprovodem) o bezpečnosti v posilovně. 

Zkrátka a dobře, výborný den po všech stránkách. 

Užijte si páteční večer! 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuju za váš čas, který věnujete čtení článků a psaní komentářů!