pondělí 1. června 2015

6 Půlmaraton, vzorky, ekzém a Gressa Skin (to jméno si zapamatujte)

Pakliže mě postrádáte, vězte, že se mi daří dobře a nelením. 

* Mám za sebou půlmaraton. Padesát naběhaných kilometrů za rok vám bohatě bude stačit k času 2:00 hod. (kdybyste náhodou uvažovali, jestli se nějakého půlmaratonu zúčastnit, ale obáváte se, že nemáte natrénováno). 


* Mám nasysleno přehršel vzorků (Kjaer Weis, Neal's Yard Remedies, Aurelia Probiotic Skincare, Bodhi&Birch) a budu se snažit představit každý týden jeden.

* Mám radost, že mám jakés takés znalosti o kůži, poněvadž jsem donedávna řešila ekzém a klep klep ho snad vyřešila (povíme si ještě jednou o glycerínu).

* Mám přetrvávající radost z tekutého makeupu od Gressa Skin. Zanedlouho by mi měl dorazit balík se zapomenutými vzorky; těším se na tekutý bronzer, rozjasňovač, balzám na rty a pečující olej. 

Mějte se stejně skvěle, jako se mám já!

6 komentářů:

  1. Paráda, blahopřeju ke skvělému výkonu, Cyklistko! Já bych takhle krásný čas nedala (natož relativně brzy po porodu!). Na recenze se těším a na exémové téma obzvlášť (momentálně mě trápí jeden vypečenec na očním víčku - a ne a ne zmizet...). Krásné letní dny přeju! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkně, za 2 hodiny půl maraton? Ani náhodou :D A to si troufám říct, že mám naběháno více, než 50 km od začátku roku :D Jsi dobrá, a těším se na články!

    OdpovědětVymazat
  3. Taky gratuluji! Takto brzy po porodu je to obdivuhodné 2x. Těším se na recenzí Aurelie, která mě dost láká. A rady k ekzému bych také potřebovala, mám stejný problém jako Niki. Nejhorší stav jsem zaléčila vodou Uriage a kapkami Allergo-comod na oční okolí. Ale s promazáváním je to horší, oční okolí zatím snese jen oční Sensibio, které jsem původně chtěla někomu věnovat. Vše více bio a eko pleť nesnese. Zdraví Carol

    OdpovědětVymazat
  4. Obdivuhodné co všecho zvládaš ... Na recenze se moc teším. Kdyby se ti chtělo, teď s příchodem léta, zrecenzovat nějaké opalováky nebo krémy s spf , tak by si mě mooc potěšila. Diky a měj se pořád skvěle!

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, jsem ráda, že se ti daří a že si se konečně ozvala. Každý den nakukuji, jestli je něco nového. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za váš čas, který věnujete čtení článků a psaní komentářů!