neděle 3. února 2013

4 Tak tu máme zase jednu slunečnou neděli :)

Včera jsem s drahým byli v kině na filmu Django Unchained. Pokud máte rádi Tarantina, film si určitě užijete. Pro mě je zůstávají nej Tarantinovým filmem Inglourious Basterds. Django má pár výborných scén - scéna s KKK mě třeba tak nenadchla, i když byla vtipná. Zato takový příjezd ke Candieho rezidenci nebo večeře přerušená lebkou, ty sálaly napětím a vyloženě provokovaly mou zvědavost, jak to celé proboha bude pokračovat. Jinak mi příběh, resp. způsob natočení přišel trochu nesoudržný, rozkolísaný. Proto mám Bastardy pořád nejradši.

Rozhodně si ale obstarám soundtrack! Na Tarantinovi se mi líbí, že hudbu recykluje a představuje mi pro mě neznámé skladby. Navíc skvěle kombinuje zvukovou a obrazovou stopu. Kdo by si nevybavil rytmické potleskávání a k tomu souboj O-Ren Ishii a Černé mamby? Na filmovou hudbu jsem hodně ujetá a soundtracky sbírám. A vůbec, jaktože mi doteď unikala Goldsmithova Nicaragua??? 


Dnes se chystám do posilovny, čekají mě stronglifts (vlastně jen benchpress a mrtvý tah), kromě toho chci zařadit ještě cviky na ramena. Odběháno už pro dnešek mám. Byla jsem hodně zvědavá, jak mi to po nachlazení půjde, takže jsem si běhání hlavně užila a vzala s sebou i starý chleba pro labutě a kačeny na jezírku. V neděli běhávám už léta hlavně objemy a snažím se po měkkém. To mi dnes nevyšlo - pět a půl kilometrů po asfaltu a kamenitých stezkách. Ale co, hlavní je, že tělo a plíce jsou po nachlazení celkem v pohodě. Zato počasí bylo ráno naprosto neuvěřitelné! Krásně svítilo slunko a teploty od středy zase trochu klesly. Taková malá zimní romantika. Teď se začíná zatahovat...



Užijte si zbytek víkendu!

4 komentáře:

  1. Djanga chci vidět! Jen příteli se nechce do kina, že si prý počkáme až bude ke stažení. Ale dobrý film je Níc nás nerozdělí. Je to pravdivý příběh o tsunami v Thajsku.
    Dnes u nás taky svítilo sluníčko. Bylo mi už dobře tak jsme vyrazili na procházku. Ale ten vítr...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, na ten jsem četla recenzi. Ale moc mě neláká, na kino to určitě nebude. Ještě jsem zvědavá na 30 minut po půlnoci, ale ani ten mě nepřiměje k návštěvě kina.
      Django byl dobrej! Tak běž do toho kina sama, taky si občas zajdu bez doprovodu :)

      Vymazat
  2. Na Djanga jsme se s přítelem chystali, ale na mě to tak trochu krvák, jsem totiž děsná cíťa :) Zajímavé je, že Kill Bill mi nevadil :D a tu scénu, jak jsi postovala, tu mám moc ráda :) No a Bastardi.... Úžasní!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zas tolik krve jak v Billovi tam není... Zas na druhou stranu, ani mně nedělají dobře kusy mozku vystřelené z hlavy, zato vnitřnosti plazící se ven z břicha rozťatého samurajským mečem snáším o něco líp. Jestli se teda dá sestavovat nějaká hitparáda tarantinovských způsobů, jak zprovodit filmové postavy ze světa...

      Vymazat

Děkuju za váš čas, který věnujete čtení článků a psaní komentářů!