neděle 15. června 2014

8 Překvapení týdne

... mi připravila Dandelijon! Vzpomněla si na mě při čtení časopisu a nadto ještě poslala mail. Netušila jsem, že balzámová metoda zapustila kořeny i na Slovensku. Moc díky, Dandelijónku! 


(článek najdete v časopise Madam EVA)

8 komentářů:

  1. Tak toto je zas prekvapenie (týždňa) pre mňa!:-) Jéj, niet zač! Poslať foto bolo najmenej a urobila som to rada (a navyše som sa cítila trochu ako v službách Sherlocka Holmesa.:D A s napätím čakala na rozlúštenie otázky: vie Cyklistka o článku? Neprichádzam s už neaktuálnou správou? Informovali ju? (lebo podľa mňa mali, keďže stojíš za ich pokusmi;-). Ale asi testovali aj siete, silu a dosah blogerskej komunikácie... hmmm... no dobre, späť na Zem;-), veru zdá sa, že balzamová metóda (a prepájanie blogového a časopisového sveta) tu na Slovensku naozaj zapúšťa korene:-), ale čo je najpodstatnejšie - že za "v časopise opísané experimenty môže Osamelá Cyklistka".;-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdepak, nikdo mě nekontaktoval, o článku jsem tedy neměla ani ponětí (ani o tom, že Madam Eva existuje, i když časopis Eva znám z raných dětských let, měli jsme pár čísel doma).
      Dovedu si představit tu myšlenkovou smršť! :)
      Mě kromě té formulace, že za červíky v hlavě můžu já, pobavilo ještě spojení "blogerka, která se na webu proslavila jako OC" :) To "proslavila" je veliká nadsázka, ale jako nebudu lhát, že jsem se na malou chvíli nenafoukla pýchou... dokud mě Muž nepoprosil o naškrabání brambor do polívky.

      Vymazat
  2. Ja osobne som velmi rada, ze som akurat tento mesiac Madam Evu kupila, lebo ten clanok o BM a nasledne po kratkom googleni aj tento blog- to bolo ako zjavenie :-)
    Uz som zo svojich vysusenych a pritom mastnych vlasov, ktore by som najradsej umyvala 2x za den bola fakt zufala a nevedela co s nimi. Povedala som si, ze nemam co stratit a po precitani par clankov od Cyklistky na tuto temu som hned na druhy den nakupila kila (ci litre? :-D ) nesilikonovych balzamov, umyla vlasy poslednym samponom a od tej doby " ficim" len na BM.
    No neskutocne ako to funguje! Po skoro 3 tyzdnoch vidim podstatny rozdiel a posun k lepsiemu, dufam ze to bude pokracovat, pretoze este je vela co na vlasoch napravat...
    Ked dominam vsetky balzamy, planujem prejst na metodu soda+ocot.
    Dakujem Cyklistke za fajny blog a za zachranu mojich vlasov:-)
    Luc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač, přeju ještě viditelnější zlepšení a zdravější vlasy!

      Vymazat
  3. Velka gratulace :-)! Jeste dluzim odpoved ohledne formativniho hodnoceni, to bude na dyl a jestli se mi to podari prosadit aspon castecne, to bude jeste delsi cesta. Ja se pripojuji pres telefon a to se tak spatne pise. Kazdopadne dekuju, za nakopnuti spravnym smerem. Ale uz to vidim jak se to na zdejsi vesnicke skole, ktera nema konkurenci, smete ze stolu. Protoze je to samotrejme prace navic. Mej se krasne Cikupka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nespěchá... Jo, je to práce navíc, ale jen ze začátku, než se člověk dostane do rytmu a pochopí účel a smysl FA. A je to i časově náročnější, ono psát komentáře pod práce studentů tak, aby si z toho dotyčný něco odnesl, stojí trochu úsilí. Ale brala jsem to vždycky jako investici do budoucna a v 90 % případů to padlo na úrodnou půdu. Což vedlo k tomu, že já jsem měla míň práce a studenti naopak "otročili" a ještě si žádali přídavky (učila jsem dospělé).

      Vymazat
  4. Konečně :) a zaslouženě. Až na cca 2 články je tento blog bezesporu nejlepší česky psaný.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za váš čas, který věnujete čtení článků a psaní komentářů!