pátek 27. září 2013

4 Vlasová maska z Libanonu (koupená v Iráku)

Zakrátko se tahle maska zařadí do kategorie "Pět prázdných" a to mě docela mrzí. Není úplně jednoduché dostat se k vlasovám maskám, které nejsou nacpány silikony, takže masky obecně moc nekupuju a raději vlasy regeneruji olejovými zábaly. A taky není tak jednoduché dostat se na Blízký východ, abych si zrovna tuhle kúru zase mohla koupit... Čím dál tím víc mi maska svojí nevšedností a exotikou asociuje pohádky z tisíce a jedné noci. 
 
Beesline jsem objevila v nákupním středisku "Metro" v severním Iráku (doteď si vzomínám, jak mě překvapil korektor od Dermacolu o pár regálů dál); vcelku nenápadně se krčila v jedné z dolních poliček. Mezi zdobnou dekorativkou z Iránu, Turecka, Ruska a Francie působila celá Beesline řada svými obaly docela obyčejně.


Použití: 
Ačkoli by se maska měla používat přes noc, nikdy jsem se návodu nedržela a nechávám ji působit nějaké dvě tři minuty. Ty naprosto stačí k viditelnému/hmatatelnému rozdílu.
 
Konzistence a množství: 
Maska je hodně hutná, nelepí mezi prsty, nenechává na vlasech film a dobře se na ně nanáší - na moje po lopatky dlouhé vlasy jí stačí množství odpovídající zarovnané polívkové lžíci. 
 
Zvláštní charakteristika:
Asi největší devízou vůbec je vůně. Maska voní naprosto bezkonkurenčně a hlavně - vůni cítím i na začátku třetího dne po umytí! 
 
Účinky:
Vlasy mívám po opláchnutí hebčí, poddajnější, nemastí se a maska je nezatíží (ve srovnání s maskou od Giovanni, kterou na střídačku používám taky, se jedná o nebe a dudy). Vlny použitím masky nezmizí (jasné plus) a je jednoduché je udržovat definované. 
 
Složení...
... je samo sebou naprosto v souladu s BM, nic jiného u mě ani nečekejte. Fotku etikety se mi však přes veškerou snahu nepodařilo pořídit v publikovatelné kvalitě. 
 
Další informace:
Na internetu jsem o značce nenašla naprosto žádné údaje ani zmínky. Jediným zdrojem informací je domovská stránka http://www.beesline.com. Jak říkám - je to taková záhadná pohádka z tisíce a jedné noci. Která mě stála 25 tisíc dinárů (to jen kdybyste se někdy dostali na Blízký východ a měli rozhazovačnou náladu).  
 
Pěkný pátek!

4 komentáře:

  1. Ta vypadá skvěle. Taky si hrozně ráda vozím kosmetiku z cest, z Blízkého východu jsem měla tuším hennu a ty jejich legrační oční linky. :) Jinak Dermacol se prý prodává i v Koreji a potkala jsem ho osobně v Bangkoku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si nejraději vozím koření... A kosmetika musí projít etiketovou kontrolou :)

      Vymazat
  2. Já si hned říkala, že to nebudu číst, protože pak budu naštvaná, že se to nedá sehnat... A jo. Tak pokud se někdy dostanu až do tak dalekých zemí, mrknu po téhle značce...
    Jinak Dermacol je prý hodně prodávaná značka, hlavně i na blízkém (a dalekém) východě, v Turecku... Je zkrátka všude... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem o Dermacolu vůbec nevěděla :) Tím líp, mám vždycky radost, když se o České republice ve světě ví (v pozitivním slova smyslu).

      Vymazat

Děkuju za váš čas, který věnujete čtení článků a psaní komentářů!