sobota 11. května 2013

12 Týden do půlmaratonu & aktuální wishlist (nekosmetický)

Můj wishlist je velice krátký - první a jediné místo zaujímá zdraví, protože z nachlazení se vyklubal lehčí zánět dutin. Antibiotika jsem u doktora odmítla, místo toho si nos proplachuju slanou vodou, polykám tablety s kurkumou a doufám v lepší zítřky. Včera jsem se byla proběhnout. Lehkých pět kilometrů jsem "odešla" v čase 5:25 min/km. 

Proplachovat nos jsem doteď nezkoušela, ale - fakt to funguje. 
Aspoň že venku je teplo a dá se lelkovat na balkóně
Dnes už mě svrbí chodidla, tak strašně ráda bych chtěla ven na delší okruh. Snad později odpoledne. Z dlouhé chvíle už nevím, co bych kde vyvedla. Znáte to - nemocní už moc nejste, zdraví ještě taky ne, doma se trochu nudíte... Tak jsem po zušlechťování vnějšku (peeling a maska) a vnitřku (četba na balkóně za řevu racků), korálkování a úklidu zabrousila na ebay a rozfofrovala trochu peněz. Tímto děkuji trb a Lili, pár vzorků BB krémů už by se brzo mělo vydat směr Sever.  

Pěknou sobotu!

12 komentářů:

  1. no vůbec nemáš zač. ale jestli se ti z toho ucpou póry nebo něco (jak teď in), tak ke mně si stěžovat nechoď!

    ale jsem zvědavá, jak ti BB krémy otevřou nebo naopak zavřou nové obzory a co ty na to, moje zlato.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu na to pamatovat! Moje pleť je vcelku otrlá a snese dost jednorázových skopičin, tak by experimentování s BB měla přežít. Já jsem hlavně zvědavá, jestli BB dostojí mým fotošopovým očekáváním. Asi ne, no...

      Vymazat
  2. Tak ať je Ti brzo lépe!
    Může se zeptat na to proplachování? To je nějaká spešl stříkačka nebo jak to funguje? Taky už se pěkných pár dní trápím s nemocí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, to je spešl stříkačka, kterou jsem pořídila v lékárně. Ten gumový konec pěkně utěsní nosní dírku, takže voda teče jen dovnitř a druhou dírkou zase ven. Škoda jen že to funguje jen na nos, já mívám při dutinách problém hlavně s tvářemi a zuby.
      A jinak díky, brzo už to zas bude v normě. Přeju brzké uzdravení i Tobě!

      Vymazat
  3. Držím palce, niekedy sila vôle lieči viac než lieky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji Bezkyno, snad budu v cajku. Zatim pomohla vule podporena leky.

      Vymazat
  4. Z BB mi nejvíce sedl VIP GOLD od Skin 79, je to asi jediný profukt, který mi dělá něco s pletí, i když na ní není. Fakt, nemám na co jiného to svést - nečervenající pleť, hydratovaná, taková v pohodě i PO odlíčení. Vlastně se mi nedělají ani pupínky, no koukám na to jako sova.. To víš, nejdřív jsem si říkala, jasně, silikony, ono to dobře vypadá, tak to je jasný, ale bude tam něco, co mi tu pleť dává do kupy celkově. Nic jiného totiž nepoužívám, ve stravě to rozhodně nebude, hormony mám splašené, tak to bude v tom. Bohužel asi :). Z hlediska složení je to totiž ten nejhorší BB od SKIN 79 (jako jediný obsahuje BHT), ale stejně.. sedl mi. Pak dej určitě vědě, jak dopadlo testování.

    A hlavně se brzy uzdrav!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, od toho jsem si vzorky vůbec neobjednala. Díky za tip! Vyzkouším objednané, vyhodnotím a možná zkusím i VIP Gold. Každopádně, jestli BB předčí minerální makeup, bude to pro mě pořádné překvapení. Určitě dám vědět, jak mi BB sedly.
      A děkuji za přání, dnes je mi mnohem líp.

      Pěknou neděli!

      Vymazat
  5. som rada ze nejsom jedina kto odmieta antibiotika,a k tomu polmaratonu..noo ja budem behat ten beh co je pre charitu na podporu zien s rakovinou prs a to ma mat 5km a moje kolegine ze jezis to budeme behat asi tak hodinu :D :D sa smejem odkedy som zacala fitkovat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ATB jsem odmítla hlavně kvůli tomu blížícímu se běhu, dobrala bych je těsně po a sportovat s atb mi přijde jako zbytečný hazard. Tak jsem dala šanci kurkumě.

      Užijte si ten charitativní běh, bude to určitě zábava! :)

      Vymazat
  6. Drzim palce at te nemoc prejde co nejdriv. A proplachovani nosu slanou vodou mi taky pomohlo, kdyz jsem byla nemocna.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji, villette! Proplachovani jsem seriozne zkousela poprve, driv mi napad natahovat vodu nosem prisel jako ne prilis vesela zabava.
      Mej se hezky!

      Vymazat

Děkuju za váš čas, který věnujete čtení článků a psaní komentářů!