středa 7. listopadu 2012

4 Levandulová


Aneb levandulová na nehtech a očích, levandulová vůně v aroma lampě, levandulový šál a levandulová melodie. Někdy podnikám soukromé tématické dny. Neznáte? To si nadělím malý intelektuálně-kreativní oříšek - snažím se zapátrat v paměti, v šatníku a ve spíži a poskládat monotematickou mozaiku ze zrakových, sluchových, čichových, hmatových, popřípadě chuťových vjemů... Včera měl můj nápad barvu levandulovou (ano, inspirovaly mě záclony doma v obýváku...) :)




Pěknou středu vám přeji!

4 komentáře:

  1. Ten lak vypadá fakt dobře. Ale to je tak jediné co bych snesla levandulové, protože je to dost světlá barva a ty já tak nějak likviduju :-) prostě syndrom "Prase" :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Syndrom "Prase" pobavil :)
      Ono to na té fotce není tak úplně vidět, ale ty laky jsou dva - na malíčku a prostředníku je Essie To Buy Or Not To Buy (pravá levandulová) a na prsteníčku a ukazováčku je China Glaze Light As Air (připomíná mi borůvky rozmačkané ve smetaně).

      Vymazat
  2. Moc krásná barvička :) já jsem totální úleťák na tyrkysovou, ale totální. Když vidím něco v téhle barvě, většinou mě nic nezastaví...... O:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyrkysová je taky hezká, ale nepřišla jsem jí moc na chuť, co se týká oblečení nebo věcí do domácnosti. Mám jen pár doplňků. Zato moje kamarádka má obývák v kombinaci tyrkysová/černá a vypadá to moc hezky.

      Vymazat

Děkuju za váš čas, který věnujete čtení článků a psaní komentářů!