pondělí 26. října 2015

8 Ptejte se!

V létě můj blog oslavil třetí narozeniny a tak mě napadlo, že bychom si mohli zahrát na "Otázky & odpovědi". Ptejte se, na co chcete, v komentářích pod tímto článkem, odpovědím pak budu věnovat samostatný post. Kdo se stydí zeptat na blogu, můžete mailovat.

P.S.: Letos jsem byla nominovaná na Blogerku roku v kategorii "Life", chcete-li, pošlete mi hlas do 30.10. 2015. Jestli se dostanu do desítky, zkusím se dostavit na vyhlášení :)

P.P.S: Byla jsem taky nominovaná na cenu Lohas Blogger 2015, hlasovat můžete taktéž do konce října. 

Hezký zbytek měsíce!

8 komentářů:

  1. Mne by zajímalo,jak se Švédi staví k cizincům a pokud můžu otázku rozšířit,jaký je všednodenní život mezi lidmi ve Švédsku,zda je snadné navázat nová přátelství,nebo naopak narážíš na předsudky ?Děkuji,Petra

    OdpovědětVymazat
  2. Bezvadný nápad! Mě zajímá co jsi vystudovala, čím se živíš (čím si se v minulosti živila), jak ses dostala do Švédska a jestli se chystáš vrátit do Čech.

    OdpovědětVymazat
  3. V prvním momentě jsem si také řekla bezva nápad, také mám spoustu otázek, ale pak jsem si uvědomila, že se mi to určité "tajemno" líbí a skýtá spoustu prostoru pro fantazii a intuici. Uvidím, možná se přeci jen na něco zeptám.:)
    Martina

    OdpovědětVymazat
  4. 1. Sleduješ české blogy, pokud ano, jaké?
    2. Jak funguje ve Švédsku rodičovská dovolená? Kdy nastupují děti do školky, jsou ve Švédsku jesle pro nejmenší?
    3. Jak Švédové "reagují" na královskou rodinu? Jsou rádi za monarchii?
    4. Jaký je módní styl Švédek a Švédů?
    5. Co nejvíce z ČR postrádáš ve Švédsku?
    6. Jsou také ve Švédsku tak populární "severské krimi" romány?
    Děkuji za odpovědi:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý nápad, Cyklistko, těším se na "odpovídací článek" :-) Zajímalo by mě, jakým způsobem si dobíjíš energii (třeba i jinak než pohybem?) a díky čemu dokážeš vstát a "makat", i když by ses zrovna nejraděj zakutlala pod peřinu. Předpokládám, že spánku máš ještě míň než já, tak jen jestli na to máš nějaké fígle :-) Bojuju s dlouhodobou únavou, tak vítám každý tip...
    Díky a přeju krásný podzim!

    OdpovědětVymazat
  6. Cyklistko, tak já se taky musím zeptat :-) Zajímalo by mě, jestli Tě popadá stesk po Česku a rodině tady a jak ho řešíš. Jak Tě ovlivňuje jiný cyklus světla a tmy na severu. Co Ti pomůže, když máš náladu pod psa. Děkuji, Veronika P.S. Hlasovala jsem pro Tvůj blog, moc se mi líbí, ale to už bych se opakovala :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Cyklistko,
    děkuji za možnost se tě ptát. Tak tedy. Co považuješ za největší "blamáž" v kosmetickém průmyslu? A za co naopak bys dala ruku do ohně?
    Díky. Ilona

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Cyklistko, už u toho mě napadá, že bych ráda znala Tvé křestní jméno :-).
    Jinak jsem si na Tebe vzpomněla včera, poslední srpnový (!!) týden jsem objednala u Aurelie, poslední impuls k tomu, že jsem u nich po 2 letech od prvního očumování i objednala, byl Tvůj článek - tam jsem Ti i přislíbila své dojmy z ní, až dorazí.
    Musím napsat hned, i když jsem (zatím jen sérum) použila dvakrát.
    Po té děsné době - poslala jsem mail, naštěstí odpověď přišla téměř hned a pak se vše dalo do pohybu (nějakým nedopatřením se platba vrátila, zmatky...) a do týdne balíček dorazil. Nadšená jsem byla od prvního rozbalení (mám set malého oleje, séra a odličovače + poslali jako dárek pytlíček s nočním krémem), sametový sáček, krásné lahvičky, ručně psaná omluva s přibaleným vzorečkem navíc a kartičkou na slevu (kterou nevyužiju, myslím, že i vzorky vydrží dlouho, tak mohu poskytnout :-) ). S velkým očekáváním jsem rozbalila - nádhera, olej voní nejlépe, sérum je mléčné a voní taky krásně, květinově, ale moc příjemně, nevtíravě, na pleti je moc příjemné, odličovač je víc svěží, trochu kafrový, krém nevím.
    K tomu nejluxusnějšímu, co jsem neměla pouze ve vzorku, patří asi odličovač Eve Lom (už ne) a dost věcí od REN (tu mám naopak ráda moc, vše od nich mi bylo minimálně sympatické, z něčeho jsem byla nadšená - odličovače, vždy přítomná kyselinová maska, antiage olej), ale do Aurelie prostě budu muset jít! Sérum je moc příjemné, olej božsky voní a věřím, že takový i bude.
    Tak to se, ehmmm, po "úvodu" :-D dostávám k další otázce - vyhovuje Ti stále tak moc? Přátelíte se dál a vracíš se k takovým oblíbencům, nebo už vyhlížíš, co si dopřeješ, až ho doděláš?
    Klára

    OdpovědětVymazat

Děkuju za váš čas, který věnujete čtení článků a psaní komentářů!