neděle 4. listopadu 2012

6 "Úkoly" splněny

Měla jsem prvně v úmyslu vylepit sem všechny upečení dobroty, bohužel jsem na foťák nepomyslela včas a  po náletu hladovců si tak můžete prohlédnout už jen zbytky... Pečení jsem nekomplikovala - napekla jsem bez vajec pro všechny a ušetřený čas strávila venku :) A co se u Cyklistky na "čaji o páté" podávalo?  


Horký jahodový drobenkový koláč s vanilkovým krémem. 


Sněhové pusinky s čokoládou, ve zmrzlině. Akorát jsem místo sněhu udělala cukrový nálev a vyšlehala ho se želatinou, přidala trochu čokolády na mramorování a upekla v troubě. Pusinky byly křehké a na jazyku se jen rozplývaly. Ještě zbylo na zítra do práce k dopolední svačině.


Grahamové bulky byly alternativou pro ty, kteří holdují spíš slanému pečivu. Servírovala jsem je čerstvě upečené s máslem, krůtí šunkou, sýrem a pikantní tvarohovou pomazánkou. Čerstvá zelenina samozřejmě nesměla chybět. Zítra budou v čase oběda doprovázet rajčatovou polévku přímo do mého žaludku. 

Tak, a teď ještě opravit nějaké půlsemestrální práce a jde se do hajan.

Pěkný zbytek víkendu! 

6 komentářů:

  1. No teda, vypadá to všechno krásně, hlavně ty pusinky, to je něco na mě, mňam!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkoušela jsem je poprvé, klasické sněhové mám ráda, tak jsem byla zvědavá na želatinové. Nemám, co bych jim vytkla, akorát si příště dám víc záležet na dávkování na plech :)

      Vymazat
  2. Ty grahamové bulky vypadají dobře :)

    OdpovědětVymazat
  3. mňam byl by recept na ten drobenkový koláč?

    OdpovědětVymazat

Děkuju za váš čas, který věnujete čtení článků a psaní komentářů!